Nyheder 2019

 Becca blev  3. bedste tæve i DBSK i 2018
   
29. juni
I dag har vi været i Rønde og hjælpe Margrethe med at klippe hæk, og eftermiddag bød også på en tur i vandet.
16. juni
Så er klubudstillingen i Hasmark over. Det blev til lidt blandede resultater for Becca og Elvira - se resultaterne på deres egne sider. Højdepunktet var da Becca vandt "Barn og hund" med Madeline, som kun er 11 år. Madeline har aldrig gået med Becca før og de var bar så gode.
10. juni
Så kom vi over sidste uge med begravelse af 2 gode venner. I pinsen har vi noget lidt havearbejde, besøg af venner og været på besøg hos venner.
31. maj
I dag blev Coco opereret for en akut livmoderbetændelse og heldigvis gik operetionen godt Så nu bliver Coco's fremtid som udstillingshund og forhåbentlig mormor.
30. maj
Vi har været til skue i Fjerrerup. En rigtig hyggelig dag til trods for det dårlige vejr.
26. maj
Desværre er Coco ikke drægtig, så vi får ingen hvalpe foreløbig. Sandsynligvis vil Elvira blive parret i foråret 2020
06. maj
Uha tider flyver afsted og det er lang tid siden denne side er blevet opdateret.
I april måned er der blevet ryddet op efter fældningen i januar, græsset er begyndt at gro, der er blevet sået i køkkenhaven og kartofler og løg er sat. Drivhus og driverhus er gjort forårsklar.
Vi har også haft nogle dejlige rideture  i Tjele Skov og været til Icehorse festival i Herning.
Julie er blev konfirmeret og Emil valgte konfirmationen fra, men fest var der for dem begge og endda på min fødselsdag.
Coco er blevet parret og hvis alt går vel venter vi hvalpe i slutningen af juni.
Hilda (Elviras søster) og Debbie (Cocos søster) har været på ferie  i løbet af april.
31. marts
En dejlig weekend som startede med hundetræning, pigefrokost og Kristian fik slået den ene græsplane for første gang i år.
Søndag fik Kristian græsmarksharvet alle markerne og Charlotte fik "fundet" halvdelen af køkkenhaven. det blev også til et par dejlige ridetur med frokost hos fam. Hafdal og efterfølgende kaffe hos os. Dejligt at vi endelig har fået mulighed for at købe ridekort til Tjele skovene.
26. marts
Her troede vi at Coco skulle til at parres, da hun startede løbetid for 14 dage siden, men nej Coco bestemmer selv og har valgt at i denne løbetid skulle der ikke være ægløsning. Så nu afventer vi og ser hvornår det så passe Coco at komme i løbetid.
16. marts
Vi har været til udstilling i Slagelse en rigtig hyggelig dag, men MEGET lang dag. Resultaterne kan læses på pigernes sider
10. februar
I dag har vi været til International udstilling i Fredericia og alle 4 hunde fra Kristianslyst fik flotte kritikker og alle blev placeret. Dexter blev 3.vinder med CK i åben klasse hanner. Tøsernes resultater kan læses på deres sider.
03. februar
Så er en uges arbejdsferie slut og vi har fået ryddet en hel masse i læhegnet om ejendommen. Det er blevet til ca 15 rummeter brænde og en en hel masse kvas.
02. februar
Så er vi startet til Rally efter vinterpausen. Alle 3 hunde nød at komme afsted
30. januar
Så har vi været til det sidste foredrag af 4 hos Ani Cura i City syd, Aalborg. Det har været 4 gode foredrag om reproduktion hos hunde.
21. januar
Årets første klubudstilling i Nyborg med uddeling af hitliste præmier er overstået. Alle 3 piger fik excellent begge dage uden placering i deres klasser. Helt okay taget i betragtning af løbetid og fældning.
Madeline og Becca - Hasmark 2019
Kristianslyst´s Becca i Hanstholm september 2018
Charlotte og Kristian Skanborg | Hobro Landevej 66, Formyre, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 6175 9255