Nyheder 2023 / Nyheder 2019
 
 
 
        

Nyheder 2019

 Becca blev  3. bedste tæve i DBSK i 2018
   
16. november
Så har vi været til årets sidste klubudstilling og hitlisteplaceringerne offentliggjort. Coco og Madeline vandt "Barn og hund" til udstilling. De er bare så gode sammen.
Til aften nåede vi lige at komme forbi hos naboen og fejre hans 70 års fødselsdag.
10. november
Så har vi haft den årlige Bernerjulefrokost - en rigtig hyggelig dag med gode hundevenner og næste år har vi 20 års jubilæum.
09. november
Dagen startede med hundetræning og derefter gik turen til Egtved, hvor vi fik lov til at overvære hvalpetesten på 7 af Coco's børnebørn . Det var rigtig spændende og tak til Vivi, Mona og Tina.
04. november
Årets sidste DKK udstilling er overstået og tusind tak til Madeline for at vise Coco Chanel så flot i ringen. Resultaterne kan ses under Berner Sennen.
Kristian havde fået lov til at komme på jagt om lørdagen og lørdag aften stod den på middag hos vores tidligere naboer Astrid og Kaj
02. november
Kristian er blevet færdig med overdækningen af vores "bagterrasse" og det er blevet rigtig godt. Så nu kan hundene være ude i tørvejr.
28. oktober
Vi startede weekenden med Rally træning. Hundene brød sig ikke rigtig om en meget fedtet og våd bane.
Vi har også haft besøg af Rikke, John, Jacob og Rasmus og på trods af vejret fik vi påbegyndt overdækningen af terrassen ved bagindkørslen.
20. oktober
Lørdag formiddag havde vi 3 veloplagte hunde med til Rally-træning og om eftermiddagen fik vi de sidste æbler plukket og fik vinterklargjort drivhus mm.
Søndag var vi en dejlig tur i en efterårsklædt skov, de sidste georginer blev gravet op, havemøblerne blev sat i vinterhi og bilen blev vasket, inden den stod på Worldcup dressur i fjernsynet.
14. oktober
Vi har haft en travl weekend med barnedåb i Kgs. Lyngby lørdag og hundeudstilling i Års og 70 års fødselsdag i Kolding, samt en 4 års fødselsdag i Formyre. Vi nåede heldigvis det hele ved at dele os.
06. oktober
Så kom frosten og dermed er det slut med alle georginerne og sommerblomsterne. Så i nær fremtid skal vi have gravet dem alle op. I køkkenhvaven mangler vi lige at redde rødbeder og gulerødder og så skal de sidste æbler også plukkes.
Vi har også fået Coco's søster Debbie på ferie, så der bliver rigtig hygget igennem
29. september
I torsdag fik vi plukket æbler fra 2 træer og i dag blev det omsat til ca 40 liter ren æblemost og 4 kasser gemmeæbler. Heldigvis har vi da noget æblemost fra sidste år, for 2019 tegner til et ringe år hvad angår æblemost.
28. september
Her til formiddag var alle 3 hunde til rally-træning for første gang i MEGET lang til. Alle nød det og vejret var med os. Senere spiste vi frokost med Charlottes mor som bliver 85 år den 30. september
23. september
Hvilken fantasiske hundeweekend vi har haft. Coco blev 4. vinder i åben klasse lørdag i Slagelse og søndag i Ballerup blev Coco ikke placeret i åben klasse.
Becca var bare super god begge dage og dommerne var vilde med hende, så det blev til topplacering både i Slagelse og Ballerup:
1. vinder i championklassen, bedste tæve i køn og BIM, 1 klubcertifikat, 1. CACIB og titel Københavs vinder 2019 og da vi kom hjem lå beviset for hendes svenske championat.
19. september
I dag har Kristian fødeselsdag og Becca og Coco er ordnet og klar til udstilling på Sjælland. Elvira skal på weekend i Viborg hos Karsten og Pia
14. september
Så fik vi (Charlotte) ny hundebil, så må vi se om hundene også synes om den
01. september
Vi har i fredags haft besøg af Kristians kollegaer, som først var nede og spille fodboldgolf og derefter fik en dejlig gang Tapas. I weekenden nåede vi også et par rideture og Charlotte fik gravet kartofler op mens Kristian fik klippet græs.
25. august
Her i weekenden er vores 3 blommetræer og 1 æbletræ blevet beskået. Så må vi se om der blíver en bedre frugtsætning næste år.
20. august
Ferien er overstået. Først med besøg af Elke og Baldur i en uges tid og mens de var her tog vi en lille miniferie til Ho Bugt kombineret med en udstilling i Horne.
I år er gik vores ferie til Katrineholm i Sverige, kombineret med 3 udstillinger i Askersund, Nörrköping og Eskilstuna. I Askersund blev Becca SVENSK CHAMPION.
Der blev også tid til at besøge Kristians grand kusine i Linköping, samt nogle dejlig ture i den svenske natur.
21. juli
Hækken er klippet, græsset er trimmet og køkkenhaven er fuld af bær og vi nyder sommeren
29. juni
I dag har vi været i Rønde og hjælpe Margrethe med at klippe hæk, og eftermiddag bød også på en tur i vandet.
16. juni
Så er klubudstillingen i Hasmark over. Det blev til lidt blandede resultater for Becca og Elvira - se resultaterne på deres egne sider. Højdepunktet var da Becca vandt "Barn og hund" med Madeline, som kun er 11 år. Madeline har aldrig gået med Becca før og de var bar så gode.
10. juni
Så kom vi over sidste uge med begravelse af 2 gode venner. I pinsen har vi noget lidt havearbejde, besøg af venner og været på besøg hos venner.
31. maj
I dag blev Coco opereret for en akut livmoderbetændelse og heldigvis gik operetionen godt Så nu bliver Coco's fremtid som udstillingshund og forhåbentlig mormor.
30. maj
Vi har været til skue i Fjerrerup. En rigtig hyggelig dag til trods for det dårlige vejr.
26. maj
Desværre er Coco ikke drægtig, så vi får ingen hvalpe foreløbig. Sandsynligvis vil Elvira blive parret i foråret 2020
06. maj
Uha tider flyver afsted og det er lang tid siden denne side er blevet opdateret.
I april måned er der blevet ryddet op efter fældningen i januar, græsset er begyndt at gro, der er blevet sået i køkkenhaven og kartofler og løg er sat. Drivhus og driverhus er gjort forårsklar.
Vi har også haft nogle dejlige rideture  i Tjele Skov og været til Icehorse festival i Herning.
Julie er blev konfirmeret og Emil valgte konfirmationen fra, men fest var der for dem begge og endda på min fødselsdag.
Coco er blevet parret og hvis alt går vel venter vi hvalpe i slutningen af juni.
Hilda (Elviras søster) og Debbie (Cocos søster) har været på ferie  i løbet af april.
31. marts
En dejlig weekend som startede med hundetræning, pigefrokost og Kristian fik slået den ene græsplane for første gang i år.
Søndag fik Kristian græsmarksharvet alle markerne og Charlotte fik "fundet" halvdelen af køkkenhaven. det blev også til et par dejlige ridetur med frokost hos fam. Hafdal og efterfølgende kaffe hos os. Dejligt at vi endelig har fået mulighed for at købe ridekort til Tjele skovene.
26. marts
Her troede vi at Coco skulle til at parres, da hun startede løbetid for 14 dage siden, men nej Coco bestemmer selv og har valgt at i denne løbetid skulle der ikke være ægløsning. Så nu afventer vi og ser hvornår det så passe Coco at komme i løbetid.
16. marts
Vi har været til udstilling i Slagelse en rigtig hyggelig dag, men MEGET lang dag. Resultaterne kan læses på pigernes sider
10. februar
I dag har vi været til International udstilling i Fredericia og alle 4 hunde fra Kristianslyst fik flotte kritikker og alle blev placeret. Dexter blev 3.vinder med CK i åben klasse hanner. Tøsernes resultater kan læses på deres sider.
03. februar
Så er en uges arbejdsferie slut og vi har fået ryddet en hel masse i læhegnet om ejendommen. Det er blevet til ca 15 rummeter brænde og en en hel masse kvas.
02. februar
Så er vi startet til Rally efter vinterpausen. Alle 3 hunde nød at komme afsted
30. januar
Så har vi været til det sidste foredrag af 4 hos Ani Cura i City syd, Aalborg. Det har været 4 gode foredrag om reproduktion hos hunde.
21. januar
Årets første klubudstilling i Nyborg med uddeling af hitliste præmier er overstået. Alle 3 piger fik excellent begge dage uden placering i deres klasser. Helt okay taget i betragtning af løbetid og fældning.
Åben klasse i Års 2019, Elvira 2. vinder
og Coco 3. vinder
Becca, Coco og Elvira, Vikstorp 2019
Madeline og Becca - Hasmark 2019
Kristianslyst´s Becca i Hanstholm september 2018
Charlotte og Kristian Skanborg | Hobro Landevej 66, Formyre, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 6175 9255