Nyheder 2019

 Becca blev  3. bedste tæve i DBSK i 2018
   
06. maj
Uha tider flyver afsted og det er lang tid siden denne side er blevet opdateret.
I april måned er der blevet ryddet op efter fældningen i januar, græsset er begyndt at gro, der er blevet sået i køkkenhaven og kartofler og løg er sat. Drivhus og driverhus er gjort forårsklar.
Vi har også haft nogle dejlige rideture  i Tjele Skov og været til Icehorse festival i Herning.
Julie er blev konfirmeret og Emil valgte konfirmationen fra, men fest var der for dem begge og endda på min fødselsdag.
Coco er blevet parret og hvis alt går vel venter vi hvalpe i slutningen af juni.
Hilda (Elviras søster) og Debbie (Cocos søster) har været på ferie  i løbet af april.
31. marts
En dejlig weekend som startede med hundetræning, pigefrokost og Kristian fik slået den ene græsplane for første gang i år.
Søndag fik Kristian græsmarksharvet alle markerne og Charlotte fik "fundet" halvdelen af køkkenhaven. det blev også til et par dejlige ridetur med frokost hos fam. Hafdal og efterfølgende kaffe hos os. Dejligt at vi endelig har fået mulighed for at købe ridekort til Tjele skovene.
26. marts
Her troede vi at Coco skulle til at parres, da hun startede løbetid for 14 dage siden, men nej Coco bestemmer selv og har valgt at i denne løbetid skulle der ikke være ægløsning. Så nu afventer vi og ser hvornår det så passe Coco at komme i løbetid.
16. marts
Vi har været til udstilling i Slagelse en rigtig hyggelig dag, men MEGET lang dag. Resultaterne kan læses på pigernes sider
10. februar
I dag har vi været til International udstilling i Fredericia og alle 4 hunde fra Kristianslyst fik flotte kritikker og alle blev placeret. Dexter blev 3.vinder med CK i åben klasse hanner. Tøsernes resultater kan læses på deres sider.
03. februar
Så er en uges arbejdsferie slut og vi har fået ryddet en hel masse i læhegnet om ejendommen. Det er blevet til ca 15 rummeter brænde og en en hel masse kvas.
02. februar
Så er vi startet til Rally efter vinterpausen. Alle 3 hunde nød at komme afsted
30. januar
Så har vi været til det sidste foredrag af 4 hos Ani Cura i City syd, Aalborg. Det har været 4 gode foredrag om reproduktion hos hunde.
21. januar
Årets første klubudstilling i Nyborg med uddeling af hitliste præmier er overstået. Alle 3 piger fik excellent begge dage uden placering i deres klasser. Helt okay taget i betragtning af løbetid og fældning.
Kristianslyst´s Becca i Hanstholm september 2018
Charlotte og Kristian Skanborg | Hobro Landevej 66, Formyre, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 6175 9255