Nyheder 2023 / Nyheder 2018
 
 
 
        

Nyheder 2018

E-kuldet oktober 2017
02. december
Så blev det udendørs julebelysning sat op trods regnvejr.
30. november
Vi har i dag været ved dyrlægen og det viser sig at Coco desværre har mistet den ene hvalp som hun ventede den 5. december. Nu er Coco på diverse medikamenters så vi forhåbentlig undgår andre komplikationer.
27. november
Så kom de endelige hitlisteresultater fra DBSK for 2018
  • Becca blev nr. 3 (tæver)
  • Elvira blev nr. 15 (tæver)
  • Coco blev nr. 29 (tæver)
  • Kennel Kristianslyst blev nr. 7 (opdrætter)
  • Kjærs Mamma Mia blev nr. 8 (avlstæve)
18. november
Georginerne er pakket i sække og sat frostfrit(forhåbentlig) og her i eftermiddag var vi i Tivoli Friheden med Ulrikke og se/høre "Kærlighed ved første hik".
17. november
Så har vi været til årets sidste udstilling i Strib. Becca blev 3. vinder i championklassen og Elvira fik et very good i juniorklassen. Coco var så heldig at få et ophold hos Karsten og Pia i stedet for en tur til Strib
11. november
For 18. gang blev vores bernerjulefrokost afholdt - og som altid var det en rigtig hyggelig dag med gåtur  i tørvejr og efterfølgende frokost.
04. november
Vi har været til dobbelt udstilling i Herning her i weekenden.
Becca blev 2. bedste tæve i racen lørdag med res.cacib og søndag blev hun ikke placeret.
Elvira fik excellent begge dage og blev henholdsvis 3. og 4. vinder i klassen.
23. oktober
JUBIII Så kom HD, AD og OCD resultaterne på Elvira og Hilda(Emmii) og vi kan ikke være mere tilfredse. De har begge A/A hofter, 0/0 i AD og OCD ikke påvist.
06. oktober
I går og i dag er Coco blevet parret med Tjalfe og det var 2 vellykket parringer. Så nu er det bare at vente og se om det er lykkes. Hvis resultatet bære frugt kommer der hvalpe den 6./7. december 2018
29. september
I dag blev grandniecen døbt i Asmild kirke, og Iris er 4. generation der bliver døbt i familiens dåbskjole.
24. september
Endelig er Coco kommet i løbetid og vil blive parret i uge 40
I weekenden har vi været til udstilling i Ballerup lørdag og søndag i Eslöv og nu kan Elvira kalde sig Københavns junior vinder 2018. Se flere resultater på Beccas, Cocos og Elviras sider.
15. september
I dag har vi været til klubudstilling i Års med følgende resultater:
Elvira blev 2. vinder med CK i juniorklassen, og fik sit første juniorcert(DKK)
Coco fik et excellent i åben klasse og stor tak til Monica for at vise Coco
Becca vandt Championklassen med CK og blev 5. bedst i køn, samt fik sit 1. klubcert.
Alt i alt en dejlig dag.
02. sepetmber
Vi har været til DBSK´s jubilæumsudstilling i Hanstholm - super sted og vejret var bare skønt.
Det var resultaterne også:
Elvira Madigan fik excellent begge dage i juniorklassen og blev 3.vinder lørdag og 2. vinder søndag.
Coco Chanel fik et very good i åben klasse lørdag og et excellent søndag uden placering og tusind tak til Julie Hegelund for at vise Coco begge dage.
Becca fik excellent begge dage i championklassen og blev 3. vinder lørdag og søndag blev det til en 2. vinder med Ck. I bedst i køn blev det til en 3. plads og dermed udtaget til Star cup 2018. Her blev det til en flot 4. plads ud af de 13 bedste hanner og tæver i weekenden.
11. august
Ja der er gået lidt lang siden sidste opdatering. Vi har haft en skøn sommerferie ved Vesterhavet og alle hundene har lært at svømme i det store hav.
Det meste i køkkenhaven har overlevet tørken. Der har været masser af solbær, ribs og stikkelsbær. Det ene blommetræ og også båret rigeligt og de næste 2 er på vej. Vores lille pæretræ har givet over 150 pære og nu begynder æblesæsonen. Det er jo rigtig dejligt.
I dag har vi også fejret tvillingernes 13 års fødselsdag.
10. juni
Vi har deltaget i DBSK's 40 års jubilæums udstilling i weekenden. Becca fik excellent begge dage, dog uden placering. Elvira og Coco fik et very good begge dage, men vi havde en hyggelig weekend i godt selskab.
3. juni
I weekenden har vi haft besøg af Rikke og John med børn og vupti så blev der lige lavet carpoort til hestetrailen. Tak for det.
1. juni
I dag fylder vores B-kuld 6 år og sikke mange dejlige oplevelser vi har haft med Becca.
29. maj
I dag kunne Mia være blevet 9 år
28. maj
Vi har i dag modtaget den sørgelig besked at Boyd Samson er gået over regnbuebroen. Mange tanker og kram til familien Toft
27. maj
Hvilken weekend som startede med klargøring af hunde og teltopsætning i Århus til næste dags udstilling og så hyggeligt samvær med gode venner på deres terrasse.
Lørdag blev nok højdepunket for vores lille kennel.
  • Elvira fik excellent i juniorklasse som aller yngste i klassen(9 mdr. og 1 dag)
  • Coco fik også excellent i åben klasse uden placering
  • Becca vand champion klassen med ck, blev bedste tæve i racen og så blev Becca også bedst i racen
Søndeag blev brugt på lidt havearbejde, samt besøg hos venner med rundvisning på deres nye ejendom.
22. maj
Vi har haft en dejlig pinseferie som er blevet brugt på en 25 års fødselsdag, rideturer, en tur til Vesterhavet, hyggeligt nabokomsammen, en smuttur til Tvisturs Pinsestævne og lidt praktisk arbejde herhjemme.
17. maj
I dag har Becca været til dyrlæge og få fjernet en knude lige under brystbenet som med al sandsynlighed er en fedtknude.
13. maj
Formiddagen er gået med et par dejlige rideture og lidt havearbejde.
12. maj
I dag har vi haft besøg af Elvira´s søster Hilda, så der blev leget igennem på græsplænen. Sidst på dagen fik vi besøg af gode venner.
10. maj
Vi har i dag været til skue i Aarhus med alle 3 hunde. Becca blev BIM (2. bedste i racen) . Coco blev 4. vinder i åben klasse sammen med Kristian. Elvira blev ikke placeret i hvalpeklassen, men Elvira´s søster Koko blev 2. vinder.
En dejlig dag som blev afsluttet med aftensmad hos gode venner.
06. maj
Så er køkkenhaven klargjort og tilsået, der mangle bare porre og squash, men det må vente lidt. I drivhuset er tomaterne, peber og auguger også sat.
01. maj
Elvira og Coco har været på ferie hos Karsten og Pia, mens Kristian, Charlotte og Becca har været i Harzen og fejre Charlotte´s 60 års fødselsdag. En dejlig tur med godt vejr og dejlig natur.
22. april
Charlotte, Becca og Elvira har været på handler kursus med Mia Bjørnskov - en rigtig dejlig dag med stort udbytte
15. april
Endelig en weekend uden aftaler, så vi fik klaret en hel del hjemme hvor Kristian nåede at tromle markerne og vaske drivhus. Charlotte fik klaret diverse bede. Georgineknoldene blev også fundet frem, desværre var der rigtig mange der var gået til. ØV ØV.
08. april
De sidste 4 dage har vi mere eller mindre været i Herning til ICE Festival. Et super arrangement og gensyn med gammel venner.
03. april
Desværre er Mia blevet dårligere og har mistet appetiten på livet, så vi har taget beslutningen og sendt hende over Regnbuebroen.
01. april
En dejlig dag til Int. udstilling i Malmø med gode hundevenner og flotte resultater.
Coco blev 4. v. i åben klasse med CK og Becca blev 4.v i Champ.klassen også med CK og hvis der var noget der hed 6. vinder i bedst i køn, så var det Becca blev.
30. marts
Så er Becca og Coco klar til at indtage Malmø, mens Mia og Elvira tager en overnatning i Hvidovre.
25. marts
Elvira fejrede sin 7 mdr. fødselsdag sammen med sine søskende, far, farmor, mor og mormor og deres forældre. En rigtig hyggelig dag med hundesnak, kaffe, boller og kager.
24. marts.
I dag har Becca og Elvira været på "Intro til nosework" i Aalborg. Rigtig spændende.
17. marts
Hundene har været på besøg hos Karsten og Pia, mens vi var i Slagelse til et super godt foredrag om ledbåndsskader.
12. marts
I dag er en stor dag for Mia - 3 mdr. efter hendes korsbåndsoperation og endelig må hun blive luftet uden snor
10. marts
Det var en kold omgang at være til hundetræning, men Becca og Elvira var ligeglade - de har jo også pels på.
04. marts
I dag var sidste gang at Mia var til genoptræning hos Magtor og heldigvis er forløbet gået planmæssigt og om en uge må Mia gå uden snor.
03. marts
Vi har været til klubudstilling i Slagelse med Becca, Coco og Elvira. Becca blev 3. bedste tæve i køn, Coco blev 3.vinder i åben klasse og Elvira blev bedste tævehvalp.
Mens vi har været til udstilling så har Mia været på et dejligt ferieophold hos Karsten og Pia
24. februar
I dag er Elvira startet til hvalpetræning sammen med sin søster Koko(lyserød). Det var en stor oplevelse og en træt hvalp vi havde om eftermiddagen. Becca startede også op med Rally-træning.
Kristian nåede også lige en generalforsamling i vandværket og forsamlingshuset.
17. februar
I dag har Becca og Elvira været til skue i Nørager. Elvira blev BIR baby og blev ikke placeret i Store ring. Becca blev BIM Champion. En rigtig hyggelig dag
10. februar
Vi har været til årets første internationale udstilling i Fredericia. Elvira blev bedste babyhvalp i racen og gik videre til store ring. Her var der ca. 35 andre babyhvalpe, så vi fik en fin oplevelse på den røde løber og en oplevelse rigere.
Becca var bare super god og blev 2. bedste tæve i racen med r.cacib.
03. februar
Elvira har været på sit 2. handlerkursus, denne gang i Støvring og hun er bare så god. Kristian og Becca startede op på Rally efter en rigtig lang ferie
28. januar
Så gik der lige oprydning i hestesager mm. i værkstedet.
27. januar
I dag har Charlotte og Elvira været på handlerkursus med Mia Bjørnskov. Kurset blev afholdt hos Tiklo Hundeskole i deres nye indendørs lokaler.
Om eftermiddagen var nevøen lige en tur forbi, så han og Kristian kunne komme ud og kører på ATV.
23. januar
Her i weekenden har der været klubudstilling i Nyborg med uddeling af hitlistepræmier om lørdagen.
I år havde vi Becca med, som havde sin debut i Championklassen, hvor hun blev 4. vinder om lørdagen og om søndagen blev det til en 3. vinder med ck - begge dage var der 6 i klassen
Elvira havde også sin debut som udstillingshund, desværre var hun ikke vild med at dommeren skulle røre for meget ved hende, så lørdag blev det til en lovende og søndag var lidt bedre, her blev det til en særdelses lovende og en 3. vinder - begge dage fik hun en rigtig flot kritik.
Kristianslyst Eddie S blev bedste babyhan om lørdagen og blev også bedste baby på dagen - stort til Jane.
Hitliste placeringerne blev:
Kristianslyst´s Dexter nr. 18 (han)
Kristianslyst´s Becca nr. 7 (tæver)
Kjærs Mamma Mia nr. 16 (tæver), nr. 3 (veteran) og nr. 9 (avlstæve)
Kristianslyst´s Coco Chanel nr. 25 (tæver)
Årets opdrætter nr. 5
18. jaunar
Så blev der endelig tid til at få opdateret hjemmesiden og der er jo sket lidt siden sidst.
Mia blev korsbåndsopereret før jul og er nu i fuld gang med genoptræningen, som går planmæssigt.
Kort før jul er der også flyttet en ny "fyr" ind på ejendommen, som er noget af en "pille misbruger" men heldigvis kommer han godt ud af det med brændefyren så "misbruget" kan holdes nede.
Det er også blevet til nogle dejlige rideture i juleferien, til trods for det omskiftelige vejr.
 

 

Ballerup den 22. september 2018 - Elvira blev Københavns junior vinder

BIR og BIM, Århus den 26. maj 2018. Becca og Tjalfe

Charlotte og Kristian Skanborg | Hobro Landevej 66, Formyre, 8830 Tjele - Danmark | Tlf.: 6175 9255